Telefon

Despre noi

Garanţia capacităţii şi seriozităţii noastre, este confirmată de peste cei 30 de ani de existenţă şi experienţă.

30+

Ani experiență

SC BUJORUL SRL

Înființată în anul 1991, firma SC BUJORUL SRL are ca activitate principală Proiectarea şi executarea de instalaţii electrice interioare pentru construcţii civile şi industriale, branşamente aeriene şi subterane, la tensiuni de 0,4 kV, măsurători prize de pământ și executare parațrăznete. Toate serviciile noastre sunt de cea mai bună calitate, certificate conform ISO 9001:2008. Societatea noastră este atestată și de către Agenția Națională de Reglementare în domeniul Energiei electrice (ANRE). Corectitudinea și profesionalismul sunt două trăsături esențiale ale societății noastre. Această afirmație stă la baza celor 31 ani de experiență.

BUJORUL SRL

Servicii oferite

Recenzii

Ce spun clienții

Extrem de mulțumită!Calitate și profesionalism! Recomand!

Am apelat la această firmă pentru montaj aparataj electric și corpuri de iluminat. Experiența electricienilor își spune cuvântul, aceștia oferind soluții practice. Serviciile de calitate, seriozitate și promptitudine. Recomand!

Ana Ionescu

Recomand cu mare încredere! M-au ajutat cu montarea de stație electrică în parcare, inclusiv cu realizarea sporului de putere! Prompti și de încredere!

Dragu Alexandru

Vă recomand cu mare încredere firma, au angajați serioși și de încredere, își fac datoria cu responsabilitate, mulțumesc firmei pentru tot.

Burcea Elena

    Aveți întrebări?

    Puteți să ne contactați folosind butonul de mai jos ↓